Ιστορικό

ΑΟΡΗ Μερτζάνης: Η κορφή της διασκέδασης…

Αόρι ή αόρη στην κρητική διάλεκτο ονομάζεται το βουνό.
Ένας όρος που ταιριάζει απόλυτο σ’ ένα μαγαζί – αίθουσα εκδηλώσεων που για περισσότερα από 25 χρόνια παραμένει στην κορυφή της κρητικής – και όχι μόνο – διασκέδασης της πρωτεύουσας.

Ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ως «Κρητικό Κονάκι» από τους Γιάννη και Δημήτρη Σταυρακάκη (Μερτζάνηδες) για να φτάσει σήμερα, συνεχίζοντας την πολυετή παράδοση στην κρητική φιλοξενία και τη νυκτερινή διασκέδαση, στο αποκορύφωμά του ως «Αόρη Μερτζάνης».

Σ’ ένα νέο χώρο, στη Λεωφ. Κηφισού αρ. 40, δίπλα στα ΚΤΕΛ Κηφισού, με άνετο πάρκινγκ, τ’ «Αόρη» είναι ένα μαγαζί, που μπορεί να φιλοξενήσει πάσης φύσεως κοινωνικές εκδηλώσεις και συνεστιάσεις, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εστίασης.

Η αίθουσα έχει μέγιστη χωρητικότητα 500 ατόμων, ενώ σε περίπτωση εκδηλώσεων με μικρότερο βεληνεκές, υπάρχει δυνατότητα περιορισμού του διαθέσιμου χώρου με κατάλληλα διαμορφωμένες κουρτίνες – διαχωριστικά.

Στον ημιώροφο υπάρχει χώρος καθιστικού, ο οποίος δεν είναι οπτικά προσβάσιμος από την αίθουσα του ισογείου, αφού καλύπτεται με κουρτίνες, διατηρώντας την ιδιωτικότητα εκείνων, που θα επιλέξουν το «Αόρη» για να διοργανώσουν την κοινωνική τους εκδήλωση ή συνεστίαση και θα επιθυμήσουν κάποιες στιγμές ηρεμίας και αναδιοργάνωσης.

Διαθέτει πλήρη και λειτουργικά συστήματα ήχου, καθώς και την κατάλληλη υποδομή για να υποστηρίξει τυχόν προσθήκες επ’ αυτών από τον εκάστοτε καλλιτέχνη ή συγκρότημα, που θα το επιθυμήσει.

Εκτός από τα συγκροτήματα κρητικής παραδοσιακής μουσικής, που φιλοξενεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση (γάμο, βάπτιση, χοροεσπερίδα, συνεστίαση, κλπ), ενώ διαθέτει έμπειρο και ικανο σε αριθμό προσωπικό για ν’ ανταποκριθεί σε κάθε «πρόκληση».

Το μενού αποτελείται επί το πλείστον από κρητικά εδέσματα και φαγητά της ώρας, υπάρχει ωστόσο η υποδομή και η δυνατότητα παρασκευής διαφορετικών γευμάτων, προσαρμοσμένων κάθε φορά στις ανάγκες του πελάτη.

Οι Δημήτρης και Γιάννης Σταυρακάκης (Μερτζάνης), έχοντας μακρά και επιτυχημένη παρουσία στη κρητική νυκτερινή διασκέδαση της Αθήνας, εξακολουθούν να διατηρούν την υψηλή ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών εστίασης, δίνοντας με τ’ «Αόρη» το προβάδισμα στη νέα γενιά Μερτζάνηδων, τον Μανώλη, τον Μανώλη και την Μυρσίνη, που συνεχίζουν και εξελίσουν την παράδοση, που παρέλαβαν από τους γονείς τους.

Συνέπεια, ανανέωση και εμμονή στην ποιότητα φέρνουν τ’ «Αόρη» στην κορυφή της κρητικής διασκέδασης της Αθήνας.

 

Εμπιστευτείτε μας για κάθε σας κοινωνική εκδήλωση.

«Αόρη Μερτζάνης»… Η κορφή της διασκέδασης